DELAVNICA

KJE: Studio MATLUX, Topole 51g, 1234 Mengeš
KDAJ: 24.3.2024 ob 19:30
CENA: 20€

Poznaš občutek, ko je energija kar zastala v telesu, ko si utrujena in brez volje za fizično in mentalno delo. Ko se počutiš težko in utrujeno in te niti kava ne zbudi?
Poznam rešitev – to je Shakti krog meditacja

❤️ Shakti krog je boljša kot vsak espresso, zbudi in predvsem osveži. Podeli več energije in pretočne jasnosti, hkrati pa spodbuja ustvarjalno, divjo, nežno, čutno, ranljivo in divjo energijo.

❤️ Na delavnici Shakti krog meditacije se bomo v teoriji in praksi poglobile v 18 telesnih točk skozi katere dihamo v tej meditaciji, Shakti kog meditacijo pa bomo tudi izvedle.

❤️ S seboj odneseš vsa navodila in posnetek za domačo rabo, kajti bistvo delavnice je know-how kako v vsakem trenutku aktivirati v sebi energijo, ki steče skozi tebe, te napolni, naredi bolj zadovoljno in ustavljalno.

❤️ Če želiš bolje raziskati, kaj se dogaja pod tvojim površjem občutkov, se naučiti novega načina povezovanja s seboj ali drugimi, odpreti svoje srce novemu potencialu in biti povezana v ljubeč in podporni krog, te vabim na tvojo lastno Shakti izkušnjo.

Shakti je sanskrtska beseda, ki ponazarja ženski aspekt življenjske energije, vitalnosti in spiritualnost. Shakti je »sok življenja«, ustvarjalna sila, ljubezen, ki podžiga življenjsko strast ter modrost. V meditaciji se sprehodimo skozi 18 telesnih točk, ki skupaj tvorijo energetski krog boginje Shakti. Te točke so večinoma v mirujočem stanju, dokler jih same zavestno ne prebudimo, zato vabljena, da napolniš svojo žensko moč in vstopiš v tempelj, kjer negujemo naše žensko bistvo, kjer nas podpira krog sester in skupinska energija sprošča in neguje vsako posebej in vse skupaj, kajti to je čas in prostor, kjer se lahko v duhu ljubezni pokažeš, se polno izraziš, poslušaš in slišiš.

Po prerokbi Hopi: “Ko se ženske zberejo, bo svet ozdravel.” To narekuje koncept potrebe po božanski ženski energiji v vodstvu skupnosti po stoletjih patriarhalne kontrole. Da bi preusmerili globalne perspektive in interakcije iz sistema, ki temelji na moškem tekmovanju, v egalitarni, skupnostni in negovalni sistem, potrebujemo v družbi več ženske energije. Tako moški kot ženske sicer utelešajo neko kombinacijo moških in ženskih energijskih lastnosti, energije tudi niso izključno vezane na spol, ampak v patriarhalni družbi veliko bolj cenimo moške vrednote in kvalitete, kot pa ženske.

Shakti krog bomo podprle z žensko hormonsko jogo in zvočno kopeljo.

PRIJAVA

 

OBVESTITE ME O NASLEDNJIH TERMINIH