DELAVNICA – 10 modulov po 2 uri

KJE: Studio MATLUX, Topole 51g, 1234 Mengeš
KDAJ: po dogovoru
CENA: 20€/modul

Če verjameš, da je življenje težko, bo življenje dejansko težko. Če verjameš, da ne moreš imeti več denarja, boš težko ustvaril-a željen standard, če verjameš, da gre v tvojemu življenju vse narobe, boš težko našel-a mir v sebi in red v življenju.

Naše misli so veliko močnejše, kot si lahko predstavljamo. Tisto, kar mislimo je ključno za naše življenje, v mislih se porodijo ideje, v mislih gradimo ali pa (se) obsojamo … v mislih si oblikujemo svoje življenje.

Prepričanja delimo v dve skupini – tista, ki nam koristijo in tista, ki nas zelo omejujejo. Čar dela na sebi je tudi v tem,  da ta prepričanja prepoznavamo. Soočenje z negativnimi prepričanji nam daje možnost, da jih odpravimo, medtem ko nam daje soočenje s pozitivnimi možnost, da smo zanje resnično hvaležni.

Preden pa lahko negativne misli in občutke v praksi preoblikujemo v pozitivne, se jih moramo zavedati. In pogosto so edina stvar, ki stoji pred nami in našimi sanjami ravno ta omejujoča prepričanja.

Omejujoča prepričanja so vse negativne misli in čustvene blokade, ki smo jih sprejeli kot dejstvo. Kreirajo naše navade in usmerjajo naša življenja, zato tisti del življenja s katerim nismo zadovoljni pogosto temelji ravno na omejujočih prepričanjih.

To so vse tiste kritike in opombe, ki jih iz dneva v dan slišimo od drugih ali pa si jih ponavljamo sami in jim začenjamo vse bolj verjeti. Postanejo del našega vsakdana, del nas, naša prepričanja in naše vrednote. In sčasoma postajajo tako udobne in mehke, da jih ne opazimo več. So kot sončna očala, ki nam spremenijo način, kako vidimo svet in ko jih nosimo nekaj časa, pozabimo, da jih imamo na sebi in pozabimo kako bolj pisan je svet brez njih!

Podari si delavnico Omejujoča prepričanja in razišči tiste skrite kotičke svojega uma, ki jih dnevno zapolnjuješ s neuslišanim hrepenenjem, zaskrbljenostjo, strahom in skrbjo.

VSEBINA DELAVNICE:

  • Kratko teoretično ozadje omejujočih prepričanj.
  • Prepoznava omejujočih prepričanj in tehnike sproščanja za ozaveščanje le-teh.
  • Preoblikovanje omejujočih prepričanj v realna življenjska dejstva.
  • Učenje proaktivnega razmišljanja in ustvarjanja rutine pozornosti.
  • Tedenske vaje in naloge med posameznimi moduli.

Edina meja, ki jo imamo v življenju je tista meja v katero verjamemo. (Wayne Dyer)

 

PRIJAVA

 

OBVESTITE ME O NASLEDNJIH TERMINIH