NIRVANA

KJE: Studio MATLUX, Topole 51g, 1234 Mengeš
KDAJ: SREDA ob 20h
CENA: Prvi obisk je brezplačen, naslednji obiski po urniku vadb

Začni in končaj teden lahkotno in sproščeno. Pridruži se nam na vadbi Nirvane!
Sreda ob 20h

Nirvana nam pomaga uravnotežiti stres in splošno izgorelost, je kot telesni in umski detox, na poti do čvrstega in gibljivega telesa.
Nirvana Fitness™ je revolucionarna kombinacija pomirjujoče glasbe, dinamičnih pilates/joga vaj za oblikovanje telesa ter zavestnega ritmičnega dihanja za regeneracijo telesa in občutenja popolne umirjenosti uma. Narejena je bila vsled zavedanja o pomembnosti pravilnega dihanja in njegovega vseobsegajočega vpliva na naša življenja.

Znanost dokazuje, da potrebujemo le 6 pravilnih globokih dihov na minuto, da bi zadostili potrebam po kisiku! Vsa nepotrebna dodatna aktivnost privede do toksičnih stranskih produktov in možnosti za najrazličnejše bolezni tako dihal, kot vseh drugih telesnih sistemov, vključno s sindromom izgorelosti.
Nirvana Fitness™ je razvil lastno zvočno tehnologijo s pomočjo glasbenih inženirjev in raziskovalcev. Poslužuje se Theta vibracijskih valov, kateri direktno vplivajo na možganske valove ter prispevajo k globokemu in prijetnemu stanju umirjenosti. Sproščujoča, hipnotična ter ritmična glasba opremljena z zvočnimi signali za vdih in izdih (vibracije tibetanskih posod), nam povedo kdaj in kako dihati skozi vadbo, kar izjemno sproščujoče vpliva na naše splošno počutje.

Občutite Nirvano!

PRIJAVA

OBVESTITE ME O NASLEDNJIH TERMINIH