NIRVANA

Nirvana Fitness™ je revolucionarna kombinacija pomirjujoče glasbe, dinamičnih pilates/joga vaj za oblikovanje telesa ter zavestnega ritmičnega dihanja za regeneracijo telesa in občutenja popolne umirjenosti uma. Narejena je bila vsled zavedanja o pomembnosti pravilnega dihanja in njegovega vseobsegajočega vpliva na naša življenja.

Znanost dokazuje, da potrebujemo le 6 pravilnih globokih dihov na minuto, da bi zadostili potrebam po kisiku! Vsa nepotrebna dodatna aktivnost privede do toksičnih stranskih produktov in možnosti za najrazličnejše bolezni tako dihal, kot vseh drugih telesnih sistemov, vključno s sindromom izgorelosti.

Nirvana Fitness™ je razvil lastno zvočno tehnologijo s pomočjo glasbenih inženirjev in raziskovalcev. Poslužuje se Theta vibracijskih valov, kateri direktno vplivajo na možganske valove ter prispevajo k globokemu in prijetnemu stanju umirjenosti. Sproščujoča, hipnotična ter ritmična glasba opremljena z zvočnimi signali za vdih in izdih (vibracije tibetanskih posod), nam povedo kdaj in kako dihati skozi vadbo, kar izjemno sproščujoče vpliva na naše splošno počutje.

Nirvana nam pomaga uravnotežiti stres in splošno izgorelost, je kot telesni in umski detox, na poti do čvrstega in gibljivega telesa. Občutite Nirvano!

Vadbe v Studiu Matlux potekajo celo leto, brez prekinitve v poletnih mesecih. Pridružite se nam lahko kadarkoli tekom leta. Na vadbo se lahko prijavite preko obrazca na dnu strani ali pa nam pišete na mateja@matlux.eu.

Prvi obisk skupinske vadbe je brezplačen.

Nirvana Maja
Poletni urnik vadb
Cenik vadb

Prijavite se!

1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder