MASAŽE

Dotik je prvi prijeten spomin, je globlji kot beseda in masaža je najstarejša oblika zdravljenja.

V ponudbi imamo:

  • Tuina masažo
  • Protibolečinsko masažo
  • Športno masažo
  • Kraljevo masažo

O učinkovitosti masaž obstaja več raziskav, ki govorijo o tem, da poveča prekrvavitev, zmanjša bolečine v vratu in križu, pomaga vzpostavljati dojenje, blaži depresijo in osteoartritis, olajša sindrom karpalnega kanala in še mnogo drugega. Masaža je neskončno doživetje miru in potopitve vase, je globoka sprostitev telesa in duha!

Na masažo se lahko prijavite preko obrazca na dnu strani ali pa nam pišete na mateja@matlux.eu.

Masaže cenik

TUINA MASAŽA

TUI-NA  masaža je del tradicionalne kitajske medicine in kot terapija sprosti telo in duha, pospeši cirkulacijo, zmanjša stres, izboljša imunski sistem, odpravi bolečine in praktično vpliva na celotno telo (mišice, vezivna tkiva, prebavni sistem, …).

Poleg telesnega pa ima močan vpliv na naše čustveno doživljanje, katerega stimuliramo preko akupresurnih točk. Te so razporejene po celem telesu in nam TUI-NA terapevtom povejo zgodbo o telesu in občutkih, o veselju ali žalosti, povejo nam zgodbo izza bolečine ali težave klienta.

Osnova vdiha in izdiha je zrak, ki je brez otipljive kvalitete, pa vendar najpomembnejši za preživetje. Takšna je tudi energija našega telesa, katere ne vidimo, a jo občutimo, zato je delo na meridianih in akupresurnih točkah, preko katerih delamo v Tuina terapiji tako pomembno. Masaža traja 60 minut.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA

Protibolečinska masaža je nežna manipulacija preko receptorjev v koži in mišicah – tam, kjer je prisotna bolečina. Masaža je primerna za vse starostne skupine – od otroštva do pozne starosti, deluje preko fascije (mehko tkivo med kožo in mišicami) in avtonomnega žičnega sistema ter tako omogoči premik v sproščeno stanje, vzpostavi ravnovesje v nevrološkem, hormonskem in limfatičnem ter zmanjšuje mišično napetost. Masaža traja 60 minut.

ŠPORTNA MASAŽA

Športna masaža je odlična za preprečevanje poškodb, pripravo telesa na športno dejavnost in ohranjanje optimalnega stanja. Priporočljiva pa je tudi kot pomoč pri okrevanju po treningih in poškodbah.

Pri športni masaži se osredotočamo na posebne mišične skupine, ki so pri določenem športu aktivne. Glavni cilj je izboljšati gibljivost sklepov, sprostiti mišice, izboljšati pretok krvi in limfe ter pomagati pri okrevanju po vadbi. Masaža traja 60 minut.

KRALJEVA MASAŽA

Ta masaža združuje

  • Presoterapijo: Stimulira krvni obtok in endokrini sistem ter aktivira in umiri organske funkcije.
  • Masažo celega telesa: Osredotoča se na sproščanje in mehčanje mišic, povečuje gibljivost ramenskega obroča, vratu, lopatic in ledvenega dela. Masaža traja 90 minut.
Cenik masaž

Prijavite se!

1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder