DELAVNICA

KJE: Studio MATLUX, Glavni trg 17, 1234 Mengeš
KDAJ: vsaka druga nedelja ob 17:50
CENA: 15€

Ko svojo življenjsko energijo uskladimo s pravili samozdravljenja, naravno obnovimo in oživimo svoj um, telo in duha. Energetske vaje so moč, da lahko ozdravimo sebe znotraj sebe.

Zasnovane so tako, da prebujajo našo življenjsko energijo in naravno zdravilno moč. Po vajah se počutimo pomlajene, srečnejše, živahnejše in manj zaskrbljene, ker uravnavajo in stimulirajo energijo v telesu. Vaje so enostavne, lahko jih delate doma ali pa jih uporabite takrat, ko potrebujete umiritev, fokus ali zaščito.
To so vedeli že naši predniki in tisoče let so s svojo lastno življenjsko energijo uporabljali za zdravljenje, preprečevanje bolezni in obnavljanje moči in vitalnosti. Imenovali so jo različno: energija, QI, CHI, prana, kabala, aura, svetloba,…Življenjska energija je nevidna, ne moremo je otipati, videti ali prijeti, lahko pa jo dobro začutimo. Predstavljamo si jo lahko kot vdih in izdih, ki je tudi neviden in nesnoveh, pa hkrati življenjsko pomemben. Brez zraka ne moremo preživeti niti 3 minute. V telesu in okrog njega imamo več vrst energije. Razporeja se skozi naslednje medije:

  • 14 telesnih meridianov, ki se vežejo na telesne organe – jetra/žolčnik, srce/tanko črevo, osrčnik/ trojni grelec, vranica/želodec, pljuča/debelo črevo, ledvica/mehur in glavni/središčni meridijan.
  • 7 glavnih čaker – korenska čakra, spolna čakra, solarni pleksus, srčna čakra, grlena čakra, tretje oko in kronska čakra.
  • Aura, ki v nasprotju z besedami ne dopušča neresnice tako do sebe, kot tudi navzven.
  • Električni krogi, ki povezujejo goste in subtilne energije in služijo kot most med njimi.
  • Pet ritmov, ki se po tradicionalni kitajski medicini navezujejo na pet letnih časov – pomlad, poletje, pozno poletje, jesen in zima. Vsak prinaša drugačno energijo od zunaj navznoter.

Energijske vaje so enostavne za uporabo in zlahka se jih vnese v vsakodnevno osebno prakso. Pomagajo odpreti in uskladiti različne ravni energije v telesu, umu in čustvih in tako vplivajo na sijoče zdravje, globoko radost ter na dušno in mentalno jasnost.

  • Energetske vaje po Donni Eden so neskončen vir modrosti, vaj, tehnik, znanja in duha iz katerega vam bomo izluščili esenco za vsakodnevno rabo.
  • Dnevni sklop vaj, s katerimi lahko zbudimo, prizemljimo in usmerimo energijo, da povečamo svojo odpornost, razpoloženje in dobro počutje.
  • Vaje s pomočjo katerih lahko očistimo, okrepimo in uravnotežimo pretok energije skozi naše meridiane, čakre in avro, da podpremo večjo vitalnost.
  • Naučimo se razumeti svoj »senzorični tip« in kako vpliva na naš odziv na stres, odnose in komunikacijo z drugimi.
  • Energijske vaje uporabimo proti stresu, lajšanju bolečin in za podpiranje miselne osredotočenosti in spomina.

Energijske vaje so vaje prihodnosti! So praktične, varne, cenovno ugodne in so odgovor na našo realnost, ki je hitra in neučakana!

PRIJAVA

 

OBVESTITE ME O NASLEDNJIH TERMINIH