MOJSTRENJE VEŠČIN ALTERNATIVNE IN KOMPLEMENTARNE MEDICINE

V Studiu Matlux nudimo varno mesto za razvoj in mojstrenje novih znanj.

Program smo poimenovali Mojstrenje veščin alternativne in komplementarne medicine in je namenjen terapevtom, ki so že usvojili terapevtska znanja, nabirajo pa si še prakso.

V ta namen lahko določeno storitev izkusiš po ugodnejši ceni in hkrati podpreš terapevta, ki je v fazi učenja – mojstrenja. Cena posamezne storitve je 20€.

Trenutno so na voljo naslednji terapevti:

mojstrenje

Mojca Lamovec – Dotik globine

Naročanje:

041 427 271

dotik.globine@gmail.com

Mojca Lamovec preko tehnike Dotik globine, ki jo izvaja v Studiu Matlux odpre prostor in podpre, da se ustvari sprememba. Zase pravi, da je zgolj orodje – skozi njo se zlije visokofrekvenčna energija, ki odpre, pomiri, zdravi in harmonizira.

Tehnika blaži bolečine, zmanjšuje stres, pomaga ozavestiti izvor različnih življenjskih izzivov ter pripomore pri ozaveščanju in zdravljenju travm. Pripomore k pretočnosti v telesu in odpravlja blokade. Tehnika vas namreč popelje v globine nezavednega, kjer so zapisi vseh vaših izkušenj in na tem nivoju se z vami zavestno odpravlja blokade.

Mojca obožuje poletne vzhode. Rada je v stiku z vodo, saj pravi da jo ta od elementov najbolj podpre. Je tudi adoula, ki pripravlja pare na obdobje zanositve in jih uči povezovanja s še nerojenim otrokom.

Zase pravi, da rada gazi po globinah, išče že zdavnaj izgubljene ključe, delčke sebe, spoznava lastne odtenke in išče svoj avtentičen izraz. To s sočutjem v varnem okolju prinaša tudi vam.

Katja Vogrinčič Gorenc – Rei – ki terapevtka

Naročanje:

040 185 881

katja.reiki@gmail.com

V procesu zvočnih tretmajev čistimo avro, energetske centre v telesu (čakre), ter odpiramo meridiane za večjo pretočnost naše življenjske energije. Tretma izvaja z zvočnimi vilicami ter tibetansko posodo, pomaga pa nam krepiti življenjsko moč, izboljšuje imunski sistem, sprošča mišice hrbta in križa, spodbuja nastajanje krvnih celic, zagotavlja prizemljitev in še marsikaj dobrodejnega.

Reiki tretma je nežen in ljubeč, vendar zelo učinkovit. Zdravilna reiki energija namreč lajša bolečine, pospešuje proces zdravljenja, poskrbi za sproščanje telesa in duha ter uravnoveša naše energetske centre.

Katja Vogrinčič Gorenc je reiki mojstrica, študentka na Slovenskem inštitutu za transpersonalno psihologijo, trenutno pa tudi praktikantka zvočnih tretmajev po metodi Ohmpunctuur ter izvajalka energetskih reiki tretmajev. S komplementarnimi načini zdravljenja se je začela ukvarjati že več let nazaj, saj je želela izboljšati svoje počutje ter uravnovesiti svoja čustvena stanja.

Verjame, da je človek veliko več kot le fizično telo. Če želimo živeti pristno in izpopolnjujoče življenje moramo negovati vse naše dele, tako fizično kot tudi eterično, astralno, mentalno in duhovno telo. Poslužuje se prizemljenih tehnik, ki ljudem pomagajo na novo odkrivati sebe – če si to le dovolijo. Njeni tretmaji potekajo v varnem okolju, z veliko mero sočutja in razumevanja.

Prijavite se!

1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder