Metka Ves

AFP osebni trener
AFP pilates inštruktor
AFP prehranski svetovalec

Sem Metka Ves, študentka psihosocialne pomoči, licencirana prehranska svetovalka, vaditeljica vodenih vadb in osebna fitnes in pilates trenerka.

S svojim multidisciplinarnim pristopom ustvarjam, krepim in spodbujam zdrav življenjski slog.

Če bi redno telesno aktivnost predpisali zdravniki bi bilo to najpogosteje predpisano zdravilo na svetu. Živeti v slabi telesni kondiciji je težje kot redno telovaditi – in poleg tega v življenju ugotoviš, da ljudje, ki so fit, izgledajo 10 let mlajši.

 

OSEBNO TRENERSTVO

  Individualni trening 1v1
1 trening CF Domžale 37,5€
10 treningov CF Domžale 332,5€
Individualna ura pilates studio Matlux 32,5€

 

PSIHOSOCIALNA POMOČ IN PSIHOSOCIALNO SVETOVANJE 

Psihosocialna ”po-moč” je oblika pomoči, namenjena vsem, ki se soočajo s čustvenimi, psihološkimi in/ali socialnimi težavami ter drugimi izzivi (stres, tesnobnost, depresija, socialna anksioznost, nizka samozavest, slaba samopodoba, izgorelost, težave v medosebnih odnosih, motnje v prehranjevanju, ipd.) Temelji na pogovorni terapiji, kognitivno – vedenjski terapiji in drugih tehnikah, ki se osredotočajo na cilj pridobivanja, izboljšanja in vzdrževanja osebne blaginje in posameznikove kvalitete življenja.

  • Podporna skupina za mlade odrasle in mladostnike s težavami s hrano in samopodobo

Podporna skupina je skupina ljudi, ki se srečujejo z namenom, da si medsebojno pomagajo in podpirajo pri soočanju s svojimi težavami in vseživljenjskimi izzivi. Namen podporne skupine je mladim in mladim odraslim zagotoviti varno in zaupno okolje, kjer lahko svoje težave delijo z drugimi člani skupine in/ali se od drugih članov skupine učijo ter pridobivajo motivacijo in podporo za spremembe. Osredotočamo se na motnje v prehranjevanju, depresivne in anksiozne motnje, težave v medosebnih odnosih ter težave, ki jih povzroča slaba samopodoba in nizka samozavest.

Program podporne skupine temelji na modelu pogovorne in kognitivno – vedenjske terapije ter prvinah psihodinamskega pristopa.

 

Varno okolje
Programi osebnostne rasti
Terapija v gibanju
Online terapija
Dostopna cena

 

Pošlji povpraševanje

 

metkaves@gmail.com (070 747 947)

Prijavite se!

1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder