Metka Ves

AFP osebni trener
AFP pilates inštruktor
AFP prehranski svetovalec
Sem Metka Ves, študentka psihosocialne pomoči, licencirana osebna trenerka, prehranska svetovalka in vaditeljica vodenih vadb. S svojim multidisciplinarnim pristopom ustvarjam, krepim in spodbujam zdrav življenjski slog.

Če bi redno telesno aktivnost predpisali zdravniki bi bilo to najpogosteje predpisano zdravilo na svetu – izvajanje dovolj intenzivne telesne aktivnosti 30 do 60 minut na teden zmanjša možnosti tveganja za bolezni srca in ožilja, raka in diabetesa za 20%. Poleg tega kasneje v življenju ugotoviš, da ljudje, ki so fit izgledajo 10 let mlajši.

Skrbeti zase ni sebično, temveč nujno, če želiš skrbeti za druge. Živeti v slabi fizični kondiciji je težje kot redno telovaditi. Ceni svoje zdravje, ker ne bo trajalo večno.

OSEBNO TRENERSTVO

 • Analiza trenutnega stanja in analiza telesne drže
 • Analiza potreb in ciljev
 • Individualni TNZ treningi in/ali individualna pilates vadba
 • Izgubljanje maščobe, pridobivanje mišične mase, vzdrževanje zdrave telesne teže
 • Pomoč pri prehrani in vzpostavljanju zdravega življenjskega sloga
 • Vodenje, motiviranje in spremljanje napredka
  Individualni trening 1v1 Trening v paru
1 trening CF Domžale 35€ 45€
10 treningov CF Domžale  300€ 400€
Individualna ura pilates studio Matlux 32€ Po dogovoru
10 treningov pilates studio Matlux 275€ Po dogovoru 

 

ONLINE PREHRANSKO SVETOVANJE IN SESTAVA VADBENEGA PROGRAMA

 • Analiza trenutnega stanja
 • Analiza potreb in ciljev
 • Sestava vadbenega programa doma ali v fitnesu
 • Pomoč pri prehrani in vzpostavljanju zdravega življenjskega sloga
 • Vodenje, motiviranje in spremljanje napredka 

PO DOGOVORU

PROTIBOLEČINSKA TERAPIJA

Manualne in masažne tehnike so pomemben del alternativne medicine, ki lahko pomagajo pri lajšanju stresa in akutnih ali kroničnih bolečin v mišicah in sklepih.

 • odpravljajo fizične in psihične napetosti
 • reducirajo in/ali odpravijo bolečino,
 • povečajo prekrvavitev kože in limfnega sistema
 • ugodno vplivajo na živčevje in presnovo
 • pripomorejo k boljšemu počutju
 • izboljšajo telesno držo in funkcijo gibanja
 • sproščajo, regenerirajo in omogočajo boljši razteg mišice
Sprostitev telesa in duha
Strokovni pristop
Odpravljanje bolečin
Priprava in regeneracija

Klasična masaža je najpogostejša vrsta masaže, ki se uporablja za izboljšanje počutja in zmanjšanje stresa. Pomaga pri sprostitvi mišic in zmanjšanju negativnih vplivov stresa. Nežni in harmonični gibi v telesu spodbudijo sproščanje endorfina – hormona sreče, pomagajo pri lajšanju napetosti ter izboljšajo obrok krvi, kar pospeši regeneracijo in celjenje poškodb. Sprostitvena masaža lahko pomaga tudi pri izboljšanju spanca in posledično celostnega, splošnega počutja.

 

Rezervacija termina
Terapevtska masaža uporablja različne tehnike masaže za zmanjšanje bolečin in izboljšanje pretoka krvi v mišicah, osredotoča na zdravljenje bolečin v hrbtu, vratu, med lopaticama, v ramenih in drugih delih telesa z uporabo ročnih tehnik za prilagajanje sklepov in hrbtenice. Te tehnike vključujejo globoke tlake, gnetenje, tapkanje, drgnjenje in uporabo različnih masažnih pripomočkov – pri nas uporabljamo ventuze.

Protibolečinska terapija deluje na skeletno – živčno – mišični sistem, na težavo, ki vpliva na učinkovitost funkcije gibalnega aparata. Usmerjena je na del telesa, kjer je prisotna bolečina, napetost ali druga funkcijska motnja, najbolj pogosto so to bolečine v križu, vratu, med lopaticama, v ramenih, kolenih ali kolkih. Primerna je tudi za tiste, ki zaradi mišičnih bolečin in/ali napetosti doživljajo omejeno gibanje hrbtenice in moteno telesno držo.

 

PSIHOSOCIALNA POMOČ IN PSIHOSOCIALNO SVETOVANJE 

Psihosocialna ”po-moč” je oblika pomoči, namenjena vsem, ki se soočajo s čustvenimi, psihološkimi in/ali socialnimi težavami ter drugimi izzivi (stres, tesnobnost, depresija, socialna anksioznost, nizka samozavest, slaba samopodoba, izgorelost, težave v medosebnih odnosih, motnje v prehranjevanju, ipd.) Temelji na pogovorni terapiji, kognitivno – vedenjski terapiji in drugih tehnikah, ki se osredotočajo na cilj pridobivanja, izboljšanja in vzdrževanja osebne blaginje in posameznikove kvalitete življenja.

 • Kognitivno – vedenjski pristop se osredotoča na spremembo negativnih miselnih vzorcev, ki povzročajo težave. S pomočjo tehnike kognitivnega prestrukturiranja se posamezniku pomaga prepoznati in spremeniti disfunkcionalne misli in prepričanja, nezdrave načine čustvovanja in nefunkcionalne vzorce vedenja.
 • Psihodinamski pristop se osredotoča na razumevanje notranjih konfliktov in nezavednih procesov, ki vodijo v težave. S pomočjo psihoterapevtskega pogovora se posamezniku te konflikte pomaga odkriti in rešiti.
 • Humanistični pristop se osredotoča na posameznikove notranje vire moči, ki spodbujajo samorazvoj in samouresničevanje. S pomočjo terapevtskega odnosa se posameznik odkriva svoj potencial in išče svoje lastne rešitve.

Vsaka terapija je prilagojena željam in potrebam posameznika, ker pa se osredotočamo predvsem na mlade je naš program še toliko bolj razgiban.

 • Podporna skupina za mlade odrasle in mladostnike s težavami s hrano in samopodobo

Podporna skupina je skupina ljudi, ki se srečujejo z namenom, da si medsebojno pomagajo in podpirajo pri soočanju s svojimi težavami in vseživljenjskimi izzivi. Namen podporne skupine je mladim in mladim odraslim zagotoviti varno in zaupno okolje, kjer lahko svoje težave delijo z drugimi člani skupine in/ali se od drugih članov skupine učijo ter pridobivajo motivacijo in podporo za spremembe. Osredotočamo se na motnje v prehranjevanju, depresivne in anksiozne motnje, težave v medosebnih odnosih ter težave, ki jih povzroča slaba samopodoba in nizka samozavest.

Program podporne skupine temelji na modelu pogovorne in kognitivno – vedenjske terapije ter prvinah psihodinamskega pristopa.

 

Varno okolje
Programi osebnostne rasti
Terapija v gibanju
Online terapija
Dostopna cena

 

Pošlji povpraševanje

 

metkaves@gmail.com (070 747 947)

Prijavite se!

1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder