DIAGNOSTIČNI PREGLED Z NEINVAZIVNIM ANALIZATORJEM ANESA

Z napredno znanostjo in močjo narave do ustreznega psihofizičnega ravnovesja!

Naše telo želi ravnovesje, pri tem pa igrajo ključno vlogo organi in žleze. Ko je naravno ravnotežje v telesu porušeno, se telesna temperatura poviša ali zniža, v telesu pa se  izrazijo bolezenski znaki kot na primer slabo počutje, utrujenost, napihnjenost, glavobol, mrzle noge, nespečnost, tiščanje v želodcu, tesnobnost, …

Ker so vse reakcije v telesu eksotermne, torej sproščajo toploto, se vsako odstopanje od optimalne telesne temperature izrazi kot bolezenski znak ali slaba sprememba. Z merjenjem telesne temperature na strateških točkah telesa je zato možno ugotoviti, katerih hranil telesu primanjkuje in katerih je preveč, krvno sliko, hormonsko in encimsko stanje telesa, vitalnost posameznih organov, kvaliteto žil, kapaciteto in elastičnost pljuč, ustreznost metabolizma  in še veliko več.

Informacije iz takšne analize nam pomagajo, da telesu ponudimo manjkajoča hranila, odstranimo njihov presežek, popravimo ravnovesje v telesu in povečamo njegovo naravno odpornost. S tem omogočimo telesu, da se pozdravi na naraven in trajen način.

Metodo termoregulacije izvajamo v treh korakih

  • 1 korak: pregled in meritev 131 telesnih prametrov
  • 2 korak: ugotovitev stanja telesa in nasvet
  • 3 korak: terapija

Pregled in meritev 131 parametrov

Pregled začnemo tako, da nam na kratko opišete razlog vašega obiska in cilje, ki jih želite doseči. Nadalje opravimo meritev na podlagi neinvazivne analize krvi, ki nam omogoča vpogled v 131 biokemičnih, hemodinamičnih in imunoloških vrednosti organizma. Pregled opravimo s petimi mikroprocesorji, ki jih razporedimo po telesu. Takšno analizo nam omogoča analizator krvne slike ANESA, ki se po svoji tehnološki naprednosti ne more primerjati z nobenim drugim aparatom na svetu in je certificiran v EU, Ukrajini, Rusiji, Kitajski, Kazahstanu, Dubaju, … Analizator ANESA se uporablja tudi v okviru ruskega vesoljskega programa MIR. Več o referencah si lahko preberete v priloženi povezavi. Analizator ANESA temelji na pretokih krvi v telesu in na podlagi vplivov kemičnih reakcij dušika, kisika, vodika in ogljika na te pretoke. Temperaturne spremembe odločajo o tem, kako aktivni so kemijski elementi zaradi vpliva dušikovih spojin, vezave z vodikom ter zaradi sprememb v koeficientu topnosti kisika.

Pregled ne zahteva odvzema krvi in je primeren za vse, tudi za nosečnice. Analizo lahko opravimo večkrat in s tem spremljamo napredek predlagane terapije.

Ugotovitev stanja telesa in nasvet

Na osnovi pridobljene analize naredimo povezavo med težavami, ki jih zaznavate in vzroki, ki te težave generirajo. Na ta način pridemo do primarnega vzroka težav.

Terapija

Terapija je namenjena ponovni vzpostavitvi ravnovesja telesa. Je celostna in se dotika hrane, ki jo uživate, načina dihanja, upravljanja s čustvi, …

Telesu pa do ravnovesja pomagamo tudi z 100% naravnimi olji, ki so blaga in prijetna za uživanje. Uporabljamo olja blagovne znamke Planet zdravja, ki so brez konzervansov, pridelani in proizvedeni na popolnoma tradicionalen in naraven način. Telo takšna olja sprejme v polnosti in brez stranskih učinkov, ker so popolnoma organska. Anorganske, torej sintetične snovi so za naše telo tujek, ne glede na to ali govorimo o zdravilih, prehranskih dopolnilih ali o hrani.

Prednost uživanja olja v podpori telesa je tudi v tem, da se olja absorbirajo direktno v limfo, torej zaobidejo prebavni sistem in s tem vplivajo direktno na imunski sistem. Učinek olj na telo je zelo hiter, izboljšanje lahko čutimo že v nekaj minutah.

Prijavite se!

1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder