Studio MATLUX

V življenje prinašamo svetlobo

Joga

Joga je umiritev toka misli in krepitev telesa v enem. Gibanje pri vadbi je bolj statično, poudarek je na raztegu in krepitvi telesa ter na različnih dihalnih tehnikah. Joga je celovit sistem telesne in umske vadbe in nas uči, da se zavedamo življenja tukaj in zdaj.

Več…

Pilates

Pilates je celovit sistem vadbe s ciljem krepitve in gibljivosti telesa. Poudarek je na aktivaciji globokih mišic centra telesa (trebuha in hrbta) in na kontroliranem iztegovanju rok in nog v ritmu dihanja. Originalno ime pilatesa je kontrologija (contrology) in je projekt Josepha Pilatesa.

Več…

Meditacija

Vodena meditacija z zvočnimi skledami na prijeten način sprošča telo, misli in duha. Poudarek je na sproščanju in mehčanju telesa in umirjanju misli.

Več…

Tuina masaža

Tuina masaža je oblika terapevtske masaže s pomočjo katere delujemo preventivno in odstranjujemo blokade pretoka energije v telesu. Tuina je skovanka besede tui (potiskanje) in na (držanje).

Več…

Iridološki pregledi

Iridološki pregled je metoda s katero pogledamo šarenico (iris) očesa, s tem dobimo vpogled v svoje telo in napotke kako ga okrepiti.

Več…

Če želite spremembo, si jo podarite!
Pri tem vam lahko pomagam, zato delite z mano vaša vprašanja ali dvome.

6 + 3 =