JOGA

Joga je starodavna znanost o življenju, ki se je razvila pred več tisoč leti v hindujskih Vedah. Je celovit sistem telesne in umske vadbe in nas uči, da se zavedamo življenja tukaj in zdaj.

Danes je joga široko razvita po vsem svetu, vendar na različne načine, ki so odvisni od kulture in mentalitete populacije. V Zahodni Evropi in Ameriki je najbolj razvit njen gibalni vidik (asana), čeprav tudi meditacija (sproščanje) in pranajama (kontrola diha), ne zaostaja veliko za njo. Praksa joge izboljša gibljivost telesa in mišično moč, pomaga oblikovati postavo in izboljša zdravje sklepov, pomladi hrbtenico, izboljša pretok krvi in limfe, prispeva k umirjanju telesa in duha ter nas naredi srečnejše.

V studiu MATLUX vam nudimo Hatha jogo s poudarkom na:

  • telesnih vajah,
  • dihalnih vajah in
  • sprostitvi.

Naša učiteljska filozofija je osredotočena na vadeče, kar pomeni, da vas med prakso usmerjamo in popravljamo ter vam asane prilagajamo tako, da začutite svoje telo.  Praksa je organizirana v dveh nivojih težavnosti.

Imam diplomo RYS Joga Do, ki je registrirana šola joge pri Joga združenju Slovenije (JZS) in pri svetovni zvezi joge Yoga Alliance (YA).

Prijavite se!

[[[["field6","equal_to","da"]],[["show_fields","field7"]],"and"],[[["field8","equal_to","da"]],[["show_fields","field9"]],"and"]]
1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right