IRIDOLOŠKI PREGLEDI

Z iridodiagnostiko so se ukvarjali že pred tri tisoč leti  v Indiji in na Kitajskem. Posvečal se ji je tudi Hipokrat in zdravniki v starem Egiptu. V babilonski knjižnici sta shranjena dva papirusa z zapisom o metodi diagnosticiranja bolezni iz šarenice. Iridodiagnostika je bila za tem dolga leta pozabljena, ponovno pa so jo obudili v Nemčiji in na Madžarskem, kjer je von Peczely opazil spremembe v očesu človeka po zlomu noge in je na podlagi te izkušnje začel sistematično proučevati povezave med stanjem telesa in spremembami v šarenici.

Naše telo med embrionalnim razvojem ohrani povezavo s šarenico, zato se vse pomembne karakteristike telesa in spremembe, ki nam jih prinaša življenje, pokažejo na njej. Na podlagi iridološkega pregleda dobimo vpogled v vitalnost telesa, stanje imunskega sistema, zasičenosti telesa z neustreznimi hranili in morebiten manjko drugih hranil.

Po iridološkem pregledu vam v studiu MATLUX postrežemo z nasveti, kako:

  • okrepiti telo,
  • povečati nivo energije v telesu in
  • odpraviti neravnovesja, ki so se v telesu že nabrala.

Naša filozofija temelji na krepitvi in ohranjanju zdravja!

Prijavite se!

[[[["field6","equal_to","da"]],[["show_fields","field7"]],"and"],[[["field8","equal_to","da"]],[["show_fields","field9"]],"and"]]
1 Step 1
Polje je obvezno
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right