DELAVNICA

KJE: Studio MATLUX, Glavni trg 17, 1234 Mengeš
KDAJ: ob nedeljah ob 18:30
CENA: 10€

Ko svojo življenjsko energijo uskladimo s pravili samozdravljenja, naravno obnovimo in oživimo svoj um, telo in duha. Energetske vaje so moč, da lahko ozdravimo sebe znotraj sebe.

Zasnovane so tako, da prebujajo našo življenjsko energijo in naravno zdravilno moč. Po vajah se počutimo pomlajene, srečnejše, živahnejše in manj zaskrbljene, ker uravnavajo in stimulirajo energijo v telesu. Vaje so enostavne, lahko jih delate doma ali pa jih uporabite takrat, ko potrebujete umiritev, fokus ali zaščito.
To so vedeli že naši predniki in tisoče let so s svojo lastno življenjsko energijo uporabljali za zdravljenje, preprečevanje bolezni in obnavljanje moči in vitalnosti. Imenovali so jo različno: energija, QI, CHI, prana, kabala, aura, svetloba,…

Energijske vaje so enostavne za uporabo in zlahka se jih vnese v vsakodnevno osebno prakso. Pomagajo odpreti in uskladiti različne ravni energije v telesu, umu in čustvih in tako vplivajo na sijoče zdravje, globoko radost ter na dušno in mentalno jasnost.

  • Energetske vaje po Donni Eden so neskončen vir modrosti, vaj, tehnik, znanja in duha iz katerega vam bomo izluščili esenco za vsakodnevno rabo.
  • Dnevni sklop vaj, s katerimi lahko zbudite, prizemljite in usmerite energijo, da povečate svojo odpornost, razpoloženje in dobro počutje.
  • Vaje s pomočjo katerih lahko očistimo, okrepimo in uravnotežimo pretok energije skozi naše meridiane, čakre in avro, da podpremo večjo vitalnost.
  • Naučimo se razumeti svoj »senzorični tip« in kako vpliva na naš odziv na stres, odnose in komunikacijo z drugimi.
  • Energijske vaje uporabimo za boj proti stresu, lajšanje bolečin in podpiranje zdravja oči, srca, miselne osredotočenosti in spomina.

Energijske vaje so vaje prihodnosti! So praktične, varne, cenovno ugodne in so odgovor na našo realnost, ki je hitra in neučakana!

PRIJAVA

 

OBVESTITE ME O NASLEDNJIH TERMINIH